Ultima oră
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb

Arlauskis îl vrea plecat pe Dan Petrescu de la CFR Cluj. ”Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19630943/1/arla.jpg

Giedrius Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită. Portarul lituanian care a făcut minuni la CFR evoluează la Al-Shabab şi a vorbit despre interesul rivalei Al-Nasr de a-l aduce pe ”Bursuc”.

"Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nassr, dacă e dorit de Al Nassr.

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a declarat Giedrius Arlauskis în exclusivitate pentru AS.ro.

  • 107 meciuri, dintre care 58 fără gol primit, a strâns Arlauskis în ultimii trei ani, după transferul de la Watford.
  • 1,6 milioane de euro e cota de piaţă a lituanianului care a jucat, de-a lungul carierei, la Siauliai, FC Dziugas, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, Watford, Espanyol şi CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele