Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

Arlauskis semnează! Un oficial de la CFR a dat toate detaliile. ”Cred că e un lucru foarte bun pentru noi să avem trei portari extrem de valoroşi”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20031722/1/arla.jpg

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape de oficializarea revenirii la CFR Cluj. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa saudită Al-Shabab, Arlauskis a făcut azi vizita medicală la CFR Cluj şi va semna un contract până în vară.

El a jucat la CFR Cluj între 2017 şi 2020 şi a câştigat trei titluri consecutive în Liga 1.

„Arlauskis va veni, doar că nu pot să dau mai multe detalii. Preşedintele nostru, Marian Copilu, a discutat direct cu el, deci nu ştiu să dau mai multe detalii, dar cu siguranţă va veni. Cred că e un lucru foarte bun pentru noi să avem trei portari extrem de valoroşi. Concurenţa a fost şi este benefică pe orice post. Este o perioadă aglomerată, este şi virusul care poate să ne lovească în orice moment… Este bine să ai o strategie în care lotul să fie numeros”, a spus Marius Bilaşco, la ProSport Live.

Contractul între CFR Cluj şi Arlauskis este valabil doar până la finalul actualei stagiuni, când se va discuta despre o eventuală prelungire. Portarul lituanian vrea să păstreze toate opţiunile deschise, în eventualitatea unei oferte bune din străinătate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele