Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

AS Roma a perfectat primul transfer al verii

AS Roma Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21223735/1/aouar.jpg

Mijlocaşul Houssem Aouar a semnat duminică un contract pentru cinci ani cu echipa italiană AS Roma, a anunţat gruparea din capitala Italiei pe site-ul oficial.

Contractul lui Houssem Aouar cu Olympique Lyon se încheie la finalul lunii iunie, dar mijlocaşul algerian de origine franceză a semnat deja o înţelegere cu AS Roma, înţelegere care va expira la 30 iunie 2028.

˷Sunt fericit să semnez pentru AS Roma, fiindcă este un club grozav, cu o istorie grozavă. Cred că este proiectul potrivit pentru mine, într-o echipă grozavă, cu jucători de calitate şi suporteri unici”, a declarat Aouar după semnarea noului contract.

Directorul general al clubului AS Roma, Tiago Pinto, a salutat sosirea internaţionalului algerian: „Aouar este un jucător tânăr, care a disputat deja peste 250 de meciuri profesioniste. Dorinţa lui de a veni la Roma, în ciuda interesului multor cluburi de top, este o sursă de satisfacţie pentru noi toţi”, a spus Tiago Pinto.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele