Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

AS Roma îi sprijină pe cei doi jucători menţionaţi în scandalul pariurilor sportive

AS Roma Publicat pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21353855/1/as-roma.png

AS Roma a publicat joi seară un comunicat în care ia apărarea a doi dintre jucătorii săi, Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy, despre care clubul consideră că au fost victimele unor zvonuri injuste privind posibila lor implicare în cazul pariurilor sportive care zguduie fotbalul italian, relatează AFP.

"Referitor la zvonurile din  ultimele zile despre presupusa implicare a unora dintre jucătorii noştri în cazul pariurilor sportive, AS Roma îi susţine total pe Nicola Zalewski şi Stephan El Shaarawy", a transmis clubul italian.

Potrivit AS Roma, Zalewski şi El Shaarawy sunt "victimele unor zvonuri insistente care au un impact negativ nedrept asupra reputaţiei lor". "Clubul are toată încrederea în Nicola şi Stephan atunci când ei afirmă că nu au nicio legătură cu această afacere", se menţionează în comunicat.

Ancheta continuă

De câteva săptămâni, justiţia italiană investighează platformele clandestine de pariuri sportive şi a arătat că jucători de renume au apelat la serviciile acestora. Drept urmare, Federaţia Italiană de Fotbal a lansat o procedură împotriva mijlocaşului Nicolo Fagioli de la Juventus şi a lui Sandro Tonali de la Newcastle.

Fagioli a fost suspendat pentru şapte luni şi continuă investigaţiile în cazul lui Tonali, care a recunoscut că a plasat pariuri sportive pe meciuri de fotbal, în special pe cele ale lui AC Milan, al cărui tricou l-a purtat până în această vară.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele