Ultima oră
VIDEO | Cătălin Cîrjan, gol superb în meciul de debut la Dinamo. A trecut elegant de Kresic şi l-a lobat pe portarul Sava VIDEO | Cătălin Cîrjan, gol superb în meciul de debut la Dinamo. A trecut elegant de Kresic şi l-a lobat pe portarul Sava
Gigi Becali a dezvăluit ce aşteptări are de la William Baeten. ”Am planuri cu el!” Gigi Becali a dezvăluit ce aşteptări are de la William Baeten. ”Am planuri cu el!”
Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV
Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini” VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini”
Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic

AS Roma sau naţionala Braziliei? Decizia lui Jose Mourinho

AS Roma Publicat pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21450746/1/fb-as-roma-mourinho.jpg

Antrenorul portughez al echipei AS Roma, Jose Mourinho, a reiterat că prioritatea sa este să îşi prelungească acordul cu AS Roma, în timp ce numele său a fost menţionat printre cei luaţi în calcul de Brazilia pentru postul de selecţioner al ”Seleçao”.

Viitorul lui José Mourinho este neclar. Conform presei italiene, AS Roma este în căutarea unui nou antrenor, în timp ce presa braziliană arată că acesta se află în atenţia Federaţiei braziliene de fotbal pentru a prelua ”Selecao”.

"Nu cred că este adevărat că Roma caută alţi antrenori. Onestitatea şi reciprocitatea sunt importante, eu am încredere în cei de la Friedkin (proprietarii clubului), am încredere 100% în onestitatea lor. Nu ştiu dacă mă vor aici, dar nu cred că este adevărat că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu", a spus tehnicianul de 60 de ani.

"Brazilia? Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Nu au vorbit cu mine. I-am spus avocatului meu că nu vorbesc cu nimeni până nu ştiu ce vrea clubul. Va trebui să avem răbdare să aflăm viitorul", a declarat Mourinho.

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) nu a desemnat încă un succesor pentru Tite, care a demisionat din funcţia de selecţioner în decembrie, după Cupa Mondială din Qatar, unde Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală de Croaţia.

Favorit să preia ”Selecao” era Carlo Ancelotti, dar antrenorul italian şi-a prelungit contractul cu Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele