Ultima oră
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out

"Aşa ceva nu se face, e lipsit de fair-play!". Conducerea Rapidului, prima reacţie după acuzele venite dinspre CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20905226/2/nico.jpg


Declaraţiile dure făcute de conducerea CFR-ului la finalul meciului pierdut în Giuleşti, 1-2, nu au rămas fără replică. Bucureştenii, prin vocea preşedintelui Daniel Niculae, şi-au arătat dezamăgirea faţă de atitudinea omologilor din Gruia şi acuză o lipsă de fair-play din partea lui Neluţu Varga şi Cristi Balaj, cei care s-au gândit chiar la retragerea echipei de pe teren.

"Nu cred că se face aşa ceva! Noi am fost defavorizaţi multe etape şi nu cred că a ieşit nimeni, în afara unui comunicat oficial, când deja paharul era plin şi curgea şi din el, nu cred că a ieşit nimeni să spună aşa ceva. Defavorizaţi de ce? Pentru că primul 11 metri a fost clar. Mai clar de atât nu cred că se putea. Luckassen îşi face ultimul pas şi sare ca să joace mingea cu capul. Apoi fundaşul CFR-ului, Yuri, încearcă acea foarfecă, loveşte mingea, iar portarul celor de la CFR Cluj face ceea ce face.
 
Eu nu vreau să vorbesc despre echipele cu care ne confruntăm pentru că nu este fair-play şi nu este ok. Şi noi am avut arbitraje prin care am fost defavorizaţi şi nu am vorbit despre echipele respective, ci pur şi simplu despre maniera de arbitraj. Însă, să spui că a avut tentă arbitrul mi se pare exagerat şi lipsit de fair-play", a declarat Daniel Niculae, pentru Fanatik.ro.

Neluţu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a avut o reacţie fermă după jocul cu Rapid, în care a fost dezamăgit şi supărat că ardelenii au fost, din punctul său de vedere, dezavantajaţi clar în anumite momente, la anumite faze. Omul de afaceri a promis că, la următorul meci, dacă arbitrajul va fi împotriva campioanei României, va scoate echipa de pe teren.

Neluţu Varga a catalogat prestaţia lui Cătălin Popa drept un ”experiment” asupra echipei CFR Cluj, precizând şi că va ieşi din fotbal în cazul în care erorile grave de arbitraj vor continua la următoarele partide din SuperLigă.

Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi şi retrage definitiv din fotbal. Nu vreau să stau pe pastile şi să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o ameninţare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat. În Giuleşti a fost furt pe faţă. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. Gigi Becali are dreptate şi apreciez că a fost corect în tot ce a spus despre meciul nostru.

Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce spun eu acum. Ştiţi bine că eu vorbesc în presă destul de puţin, dar nu voi mai accepta să fiu bătaia de joc a nimănui. Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieşi direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe faţă şi umilit. Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc aşa…ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulţi nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă aşa pentru imagine sau nu mai ştiu eu ce…”,  a spus Neluţu Varga pentru ProSport.

Cristi Balaj confirmase iniţial posibilitatea ca meciul Rapid – CFR să nu se termine pe teren

CFR Cluj a vrut să iasă de pe teren în partida din Giuleşti, cu Rapid, de duminică seară! Preşedintele Cristi Balaj a recunoscut, luni dimineaţă, că la nivel intern, în timpul derby-ului, s-a pus problema ca jucătorii să părăsească terenul, din cauza deciziilor luate de arbitrul central Cătălin Popa.

Modul în care a fost dictat al doilea penalty, în urma căruia Rapid s-a impus cu 2-1, a fost picătura care a umplut paharul conducerii CFR-ului, la care s-a mai adunat, după cum a declarat Cristi Balaj la Pro Arena, anumite decizii luate în defavoarea campioanei României. Astfel, oamenii cu factor de decizie în club au fost la un pas să le ceară jucătorilor să părăsească terenul.

Cristi Balaj a fost surprins de modul în care au fost judecate anumite faze, printre care s-a numărat şi un gol anulat pe motiv de offside al CFR-ului, deşi momentul a fost analizat şi în camera VAR.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele