Ultima oră
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!

BREAKING NEWS ǀ Veste uriaşă pentru fanii Barcelonei? Lionel Messi s-a hotărât definitiv să plece de la PSG

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21113761/1/profimedia-0773502915.jpg

Lionel Messi va pleca de la Paris Saint-Germain la finalul stagiunii curente, potrivit reputatului jurnalist italian, Fabrizio Romano.

Romano susţine că tatăl lui Messi, Jorge, care reprezintă interesele starului argentinian, a anunţat deja de o lună conducerea parizienilor de dorinţa ”Puricelui” de a părăsi gruparea de pe ”Parc des Princes”.

Momentul în care s-a produs ruptura între Messi şi PSG

Gazetarul italian menţionează, de asemenea, că momentul rupturii dintre Messi şi PSG s-a produs odată cu hotărârea campionului mondial de a renunţa la actuala sa echipă.

”BREAKING : Messi va părăsi PSG! Fără dubii: Faptul că Lionel Messi va pleca de la PSG la finalul sezonului reprezintă o decizie confirmată. Tătăl lui Leo, Jorge, a comunicat deja hotărârea către Paris Saint-Germain cu o lună în urmă.

PSG l-a suspendat pe Messi începând de azi pentru următoarele două săptămâni după călătoria sa în Arabia Saudită. Se pare că relaţia între ambele părţi a fost stricată după decizia lui Messi de a nu continua la PSG pentru următorul sezon.

Unde îl vezi pe Messi evoluând din stagiunea viitoare?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Fabrizio Romano.

În aceste momente, potrivit informaţiilor publicate în presa internaţională, Barcelona este favorită să îşi aducă înapoi simbolul pe ”Camp Nou”. 

31 de goluri şi 34 de pase de gol a reuşit Lionel Messi pentru PSG în 71 de meciuri oficiale. Messi a câştigat alături de ”roş-albaştrii” Franţei două trofee: Ligue 1 şi Supercupa din ”Hexagon”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele