Ultima oră
Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia Fiorentina - West Ham 1-2. Englezii câştigă un trofeu istoric, după ce au marcat golul victoriei în minutul 90. Trofeul Conference ajunge în Anglia
Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori Roland-Garros ǀ Cara Meşter şi Mihai Coman, eliminaţi în turul doi la dublu junioare, respectiv dublu juniori
Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!” Transfer pe axa FCSB - Universitatea Craiova! Mihai Rotaru l-a convins să vină în Bănie, iar MM Stoica a dezvăluit motivul: ”Are cine să îl înlocuiască!”
FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League FOTO & VIDEO ǀ Fani ai Fiorentinei, arestaţi la Praga înaintea finalei Conference League
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland-Garros
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Starul argentinian a clarificat situaţia. UPDATE

BREAKING NEWS ǀ Veste uriaşă pentru fanii Barcelonei? Lionel Messi s-a hotărât definitiv să plece de la PSG

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21113761/1/profimedia-0773502915.jpg

Lionel Messi va pleca de la Paris Saint-Germain la finalul stagiunii curente, potrivit reputatului jurnalist italian, Fabrizio Romano.

Romano susţine că tatăl lui Messi, Jorge, care reprezintă interesele starului argentinian, a anunţat deja de o lună conducerea parizienilor de dorinţa ”Puricelui” de a părăsi gruparea de pe ”Parc des Princes”.

Momentul în care s-a produs ruptura între Messi şi PSG

Gazetarul italian menţionează, de asemenea, că momentul rupturii dintre Messi şi PSG s-a produs odată cu hotărârea campionului mondial de a renunţa la actuala sa echipă.

”BREAKING : Messi va părăsi PSG! Fără dubii: Faptul că Lionel Messi va pleca de la PSG la finalul sezonului reprezintă o decizie confirmată. Tătăl lui Leo, Jorge, a comunicat deja hotărârea către Paris Saint-Germain cu o lună în urmă.

PSG l-a suspendat pe Messi începând de azi pentru următoarele două săptămâni după călătoria sa în Arabia Saudită. Se pare că relaţia între ambele părţi a fost stricată după decizia lui Messi de a nu continua la PSG pentru următorul sezon.

Unde îl vezi pe Messi evoluând din stagiunea viitoare?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Fabrizio Romano.

În aceste momente, potrivit informaţiilor publicate în presa internaţională, Barcelona este favorită să îşi aducă înapoi simbolul pe ”Camp Nou”. 

31 de goluri şi 34 de pase de gol a reuşit Lionel Messi pentru PSG în 71 de meciuri oficiale. Messi a câştigat alături de ”roş-albaştrii” Franţei două trofee: Ligue 1 şi Supercupa din ”Hexagon”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele