Ultima oră
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă
Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League

Buget record pentru Universitatea Craiova. ”Avem un milion de euro special pentru transferuri”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20754075/1/288436613-2311660135653071-5692146166489983202-n.jpg

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru sezonul următor din Liga 1, în care va debuta şi noul antrenor al echipei Laszlo Balint. Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu a anunţat că bugetul pentru sezonul viitor va fi considerabil mai mare. 

Sorin Cârţu a dezvăluit bugetul, pe care îl vor avea oltenii, pentru sezonul viitor de Liga 1. El spune că s-a înţeles cu acţionarii clubului, iar echipa din Bănie va avea 11,5 milioane de euro buget. 

”Din discuţiile pe care le-am avut în prima fază cu domnul Rotaru se vorbea de 7,5 milioane de euro. Am găsit înţelegerea din partea acţionarilor şi mergem către 11,5 milioane de euro. În bugetul acesta nu luam în calcul să vindem vreun jucător, pentru că vrem să menţinem toţi jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut”, a declarat Sorin Cârţu.

Tot el a declarat că pe lângă cele 11,5 milioane de euro, Universitatea Craiova va avea un milion de euro buget de transferuri pentru această vară.

”Mai avem un milion de euro special pentru transferuri, fără să influenţeze bugetul de 11,5 milioane de euro. Important este să găsim jucătorii care ne interesează. Suntem în evaluări şi discuţii pentru aducerea a doi fundaşi centrali. Unul a venit în cantonamentul din Austria şi treburile sunt rezolvate. Am vrea să aducem încă un atacant central să aducem concurenţă pentru Markovic şi Koljic”, a mărturist preşedintele Universităţii Craiova.

Laszlo Balint a debutat perfect pe banca oltenilor

Laszlo Balint a debutat la Universitatea Craiova cu o victorie de senzaţie. În cantonamentul din Austria, oltenii au învins cu 4-1 pe Arminia Bielefeld, formaţie ce sezonul trecut a terminat pe 17 (n.r. penultimul) în Bundesliga şi a retrogradat.

Pentru învingătorii au înscris: Ivan '5, Markovic '52 '60 şi Roguljic '79, în timp ce golul de onoare al germanilor a fost semnat de Gabeur '73.

Următorul amical al oltenilor va fie miercuri, contra azerilor de la Qarabag. Iar duminica viitoare vor juca ultimul meci de verificare, cu Heidenheim 1846, din liga a doua germană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri