Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Campionul european la cros din 2019 a fost suspendat pentru dopaj. Sancţiunea este foarte drastică

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/19361779/1/fsi.jpg

Federaţia Suediei de atletism a anunţat suspendarea pe 4 ani de zile a campionului european la cros Robel Fsiha. Mostrele au fost prelevate la începutul acestui an, iar sportivul este suspendat provizoriu încă din luna februarie.

Rezultatele au arătat că a folosit testosteron artifical, substanţă interzisă, utilizarea acesteia fiind pedepsită drastic de forurile anti-doping.

Fsiha(24 de ani) s-a născut în Eritreea, dar s-a refugiat în Suedia în 2013, ţară pentru care a început să concureze un an mai târziu.

Cea mai mare performanţă a carierei a reuşit-o la finele anului trecut, când a reuşit să câştige aurul la Campionatele Europene de Cros, care s-au disputat la Lisabona.

Atletul are dreptul să facă recurs până la data de 1 iunie, în cazul în care nu va fi declarat nevinovat, suspendarea îi va expira în februarie 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele