Ultima oră
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare

CÂT DE PERICULOS VA FI STANCIU PENTRU DEFENSIVA CFR-ULUI. ANTRENORUL SLAVIEI SPUNE TOT DESPRE ROMÂN

Champions League Publicat pe 15 aug 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19231330/1/stanciu.jpg

Slavia Praga, viitoarea adversară a CFR-ului în play-off-ul UEFA Champions Legue, are doi români în lot, Nicuşor Stanciu şi Alex Băluţă.

Potrivit gsp.ro, Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei, a vorbit recent despre Nicolae Stanciu, recunoscând că românul e departe de nivelul său maxim.  „Stanciu poate rezista pe teren cel mult 60 de minute. Mai mult nu poate. La începutul reprizei a doua cu Liberec, adversarii s-au urcat peste noi, iar Nico nu mai avea deloc putere - de aceea, pasele şi şuturile sale nu au mai avut precizie”, a declarat Jindřich Trpišovský în presa din Cehia, informează sursa citată.

Stanciu a ajuns în această vară la Slavia, după ce s-a despărţit de echipa saudită AL Ahli. Nici Băluţă nu o duce grozav. Fotbalistul transferat de cehi de la Craiova nu a reuşit să se impună şi nu pare să se afle pe lista preferaţilor lui Trpišovský.

Cu sau fără Stanciu şi Băluţă, Slavia va înfrunta CFR, în play-off-ul UEFA Champions League, ambele manşe fiind transmise de LOOK PLUS.

CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marţi, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. Şi marea rivală a Slaviei, Sparta Praga, se vede în direct pe LOOK SPORT, duminică, de la ora 16.00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri