Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

Cavani nu va merge la Inter. Declaraţia directorului sportiv al clubului care înlătură orice dubiu

Inter Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19376651/1/cavani.jpg

Piero Ausilio, directorul sportiv al clubului italian, a declarat că atacantul uruguayan nu intră în vizorul clubului pentru un transfer în această vară, deşi acordul cu PSG expiră la finalul lunii iunie.

Într-un interviu pentru Sky Sport Italia, Ausilio a declarat: ”Edinson nu este o prioritate, pur şi simplu pentru că ofensiva noastră este formată din (Lautaro) Martinez, (Romelu) Lukaku şi (Alexis) Sanchez. În plus, există Esposito, care este bun, dar care este foarte tânăr şi vom vedea dacă este necesar să-l împrumutăm pentru a câştiga experienţă. Vorbim aşadar, despre un al patrulea atacant şi Cavani nu ar mai avea loc".

Cavani va părăsi mai mult ca sigur campioana Franţei în pauza dintre sezoane, dar deocamdată nu se ştie o potenţială destinaţie. Atletico Madrid şi Boca Juniors s-au interesat de fotbalist, dar fără a înainta o ofertă concretă.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele