Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Ce jucători au fost testaţi anti-doping, după derby-ul Craiova - CFR

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20112239/1/cfr-craiova.jpg

U Craiova a solicitat control anti-doping şi în meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat din Casa Liga 1. Oltenii au tot obişnuit cu o astfel de practică, repetată şi în derby-ul cu FCSB. Poate că deciziile sunt luate şi pentru a pune, mai mult sau mai puţin, presiune pe adversari.

S-a aflat şi numele fotbaliştilor care au fost testaţi la final. Este vorba de Nicuşor Bancu, Alexandru Cicâldău şi Paul Papp, de la U Craiova, în timp ce de la CFR Cluj au fost testaţi Alexandru Chipciu, Luis Aurelio şi Billel Omrani, potrivit Fanatik.

U Craiova scoate pentru aceste teste, pentru că ea trebuie să le achite şi pe cele ale CFR-ului, nu mai puţin de 6.000 de euro din conturi.

U Craiova a cerut control anti-doping şi înaintea jocului cu FCSB, de la Giurgiu. Cristi Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping, a făcut câteva precizări pentru cele întâmplate la momentul respectiv, cum ar fi câţi bani au plătit oltenii, pentru că ei au cerut verificarea jucătorilor, şi câţi fotbalişti au fost testaţi.

Potrivit lui Balaj, şase jucători au fost chemaţi să dea probe pentru test, iar suma s-a ridicat la 6.000 de euro, la fel cum s-a întâmplat şi după jocul cu CFR. ”A existat la acest meci controlul antidoping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat de la câte jucători probe de urină şi sânge. Se plătesc mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge.

S-a cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge. Suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. 

Am să verific, dar nu ţin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge. Bineînţeles, se pot găsi în sânge mai multe. Hormoni de creştere... Şi mai pot apărea altele”, a mai spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri