Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

CFR vrea să trimită doi jucători la Rapid. Neluţu Varga confirmă: "Îi ajutăm!"

CFR Cluj Publicat pe 13 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20738691/1/valc.jpg


Rapid şi CFR Cluj negociază intens pentru două mutări pe axa Cluj-Bucureşti: Valentin Costache (23 de ani) şi Florin Ştefan (26 de ani)!
 
După ce sezonul trecut l-au trimis pe Nicolae Carnat în Giuleşti, clujenii s-au pus din nou la masa discuţiilor cu Daniel Niculae, iar patronul Neluţu Varga a confirmat că doi dintre jucătorii săi, Costache şi Ştefan, ar putea face pasul spre echipa antrenată de Adrian Mutu: "Îi ajutăm, îi ajutăm!", a spus omul de afaceri care conduce CFR-ul, duminică seară, la finalul evenimentului în care Adrian Mutu şi-a organizat meciul de retragere pe Cluj Arena.
 
Costache nu a fost om de bază, nu a fost foarte des în vederile lui Petrescu, astfel că antrenorul a anunţat conducerea că trebuie să rezilieze contractul cu el, conform Fanatik. Se pare că şi jucătorul a fost înştiinţat de intenţia lui Petrescu, astfel că pasul spre Rapid vine logic.
 
Sezonul trecut, Costache a evoluat în 35 de partide pentru CFR Cluj, a marcat de trei ori şi a oferit patru pase decisive. El a ajuns în Ardeal în 2018, de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro. Acum, cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, este de 900.000 de euro.

Şi Florin Ştefan e pe lista Rapidului

Plecat la Cluj pentru meciul de retragere şi lansarea cărţii autobiografice, Adrian Mutu a folosit excursia în Ardeal şi în interes de serviciu. Antrenorul Rapidului şi preşedintele Daniel Niculae se pot întoarce la Bucureşti cu Florin Ştefan, iar negocierile pentru Ştefan au fost confirmate şi de Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor.
 
Cum Junior Morais se află aproape de finalul carierei de fotbalist, Rapid trebuie să pregătească atât prezentul, cât şi viitorul, iar PlaySport.ro anunţă că Florin Ştefan, fundaşul stânga care a ajuns cu România în semifinalele EURO Under 21 din 2019, e prima soluţie. Adus de la Sepsi, Ştefan nu a reuşit să conteze cu adevărat în duelul de la distanţă cu titularul incontestabil Mario Camora, iar aducerea lui Karlo Brucic pe postul de fundaş stânga e un semn că Dan Petrescu nu are încredere în fostul tricolor.
 
Cum Ştefan mai are contract cu CFR până în 2024, rapidiştii îl pot transfera doar în schimbul unei sume de bani pe care o vor stabili de comun de acord cu oamenii din conducerea lui CFR Cluj, lucru confirmat şi de Cristi Balaj:
 
"Nu ne gândim doar la ce jucători aducem la CFR, ne gândit şi la ce jucători trebuie să cedăm. Suntem în discuţii cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi. Aceşti jucători au câştigat campionatul şi nu are rost să îi blocăm, pentru că am transferat pe aceste poziţii", a spus fostul arbitru, duminică, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele