Ultima oră
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap
A pus tunurile pe defensiva Rapidului, după înfrângerea cu Sepsi „Cum să câştigi un meci când te aperi în halul ăsta!” | EXCLUSIV A pus tunurile pe defensiva Rapidului, după înfrângerea cu Sepsi „Cum să câştigi un meci când te aperi în halul ăsta!” | EXCLUSIV
VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid VIDEO | ”Cred că asta e problema”. Burmaz a identificat marele minus al celor de la Rapid

Chipciu, declaraţie fabuloasă după victoria cu Dinamo: ”Nu trebuie să credem că suntem Barcelona!” | VIDEO

U Cluj Publicat pe 12 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21419874/1/screenshot-26.png

Echipa Universitatea Cluj a învins, luni seară, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 19-a din Superligă. Clujenii au urcat pe loc de play-off.

La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu. Dinamo a căutat egalarea, a încercat să pună în pericol poarta lui Plamen Iliev, prin Dani Iglesias şi Neluţ Roşu, iar în minutul 40, Goncalo Gregorio a trimis balonul, cu o lovitură de cap, în bara transversală. 

În partea secundă, dinamoviştii au alergat după egalare, Ţîră a driblat portarul, dar a trimis pe lângă poartă dintr-un unghi dificil şi Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0.

După meci, Alexandru Chipciu a oferit mai multe declaraţii şi a fost mulţumit de jocul echipei sale. Jucătorul a avut un discurs savuros şi a precizat că jucătorii ardeleni trebui să rămână cu picioarele pe pământ, chiar dacă sunt în formă bună. 

 ”Nu trebuie să credem că suntem Barcelona!”

”Mi-a plăcut mereu să joc contra lui Dinamo. Sunt stelist înfocat de mic, era ura asta. Dar în acelaşi timp, acum, cu maturitatea pe care cred că o am, îi respect, Dinamo e un club mare. Suporterii sunt înfrăţiţi, nu e rivalitatea de la FCSB-Dinamo sau Steaua-Dinamo, dar pentru noi e o victorie colosală.

E fantastic, nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament. Mă aşteptam să fie un meci greu, Dinamo era o echipă în suferinţă, era una dintre ultimele şanse pentru ei. Am câştigat cu multă şansă, am marcat repede şi ne-am apărat şi am încercat să profităm de contraatacuri.

Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal. Am scos o victorie mare şi ne aşteaptă două meciuri grele, cu Oţelul şi CFR. Ştim că avem de muncit, dar aşa e în viaţă şi în fotbal. Ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari. Ne onorează poziţia din clasament, avem experienţă, nu trebuie să credem că suntem Barcelona. Trebuie să facem suporterii fericiţi”, a spus Chipciu.

 

Universitatea Cluj se află pe locul 5 în ierarhia Superligii, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo înregistrează a cincea înfrângere consecutivă şi a 13-a stagională, elevii lui Zeljko Kopic fiind, în continuare, pe locul 15, cu 10 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele