Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

Chipciu, mesaj de susţinere pentru Rădoi. ”Pe Mirel l-am plăcut foarte mult şi îl plac în continuare ca stil şi ca ce vrea să implenenteze la naţională"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19517362/1/chi.jpg

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

La flash-interviuri, Alex Chipciu a preferat să nu se axeze pe partida cu moldovenii. Acesta a preferat să discute despre Mirel Rădoi, pe care îl susţine şi speră că va rămâne în continuare selecţionerul României, chiar dacă ultimele rezultate nu îl recomandă.

„Am o relaţie foarte bună cu Mirel, l-am avut antrenor la Steaua. Pe Mirel l-am plăcut foarte mult şi îl plac în continuare ca stil şi ca ce vrea să implenenteze la naţională. L-am avut pe Piţurcă la echipa naţională, ne-am calificat la EURO, şi cu Iordănescu, lumea era nemulţumită că nu jucam fotbal. Primordial ar trebui să ne alegem un ţel: să creştem tineri sau să jucăm, să pasăm. Dacă nu suntem decişi pe ceea ce vrem, e foarte greu. Simt că suntem într-un cerc de foarte mulţi ani. Mirel Rădoi aduce ceva nou, e foarte bun, mai ales din punct de vedere motivaţional.

Ce aşteptăm? Vrem o naţională care să paseze, să aibă un joc bun, atunci trebuie să îl păstrăm pe Mirel Rădoi. Dacă vrem rezultate, punem un antrenor cu experienţă mai mare”,
a spus Alex Chipciu, imediat după succesul cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele