Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Colac de salvare pentru Ionuţ Radu. O echipă din Serie A îl vrea

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19445957/1/radu.jpg

Jurnaliştii din Italia scriu despre un posibil transfer al lui Ionuţ Radu la Torino. Portarul român a revenit la Inter, după împrumutul la Parma, unde nu a avut şanse să arate ce poate.

Pentru ca mutarea să se realizeze, ar trebui că Torno să îl cedeze pe Salvatore Sirigu la AS Roma. Capitolinii fiind în negocieri avansate, iar mutarea ar lăsa un gol liber, pe care Radu este favorit să îl umple.

TuttoSport anunţă că românul va fi păstrat în lotul lui Inter din sezonul viitor, dacă nu va fi vândut, urmând să-l înlocuiască pe Daniele Padelli ca prima rezervă pentru titularul Samir Handanovic.

Şansele lui Radu să joace pentru Inter vor fi mici, în condiţiile în care Handanovic e unul din liderii echipei şi se numără printre cei mai buni goalkeeperi ai lumii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele