Ultima oră
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit

Comeback spectaculos pentru Mihai Costea, în Liga 1: "Are calităţi deosebite!" Clubul pentru care poate juca

Superliga Publicat pe 11 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19510210/1/mihai-costea.jpg

Ajuns la 32 de ani, Mihai Costea ar putea reveni în prim-plan în curând, fiind în discuţii cu un club din Casa Liga 1.

Trecut pe la Craiova, FCSB sau Voluntari, Mihai Costea se pregăteşte de ceva timp cu Chindia Târgovişte şi chiar a jucat pentru echipa lui Emil Săndoi, în partida amicală disputată în acest weekend cu Academica Clinceni, scor 1-1.  "Nilă" a jucat peste jumătate de oră pentru Chindia, semn că semnarea unui contract e aproape.

Mihai Costea în Liga 1

Emil Săndoi a confirmat că-şi doreşte să lucreze din nou cu Mihai Costea, pe care l-a mai avut elev la naţionala U21 a României, în urmă cu mai bine de un deceniu. Fratele mai mic al lui Florin Costea e liber de contract din 2019, după despărţirea de Al-Arabi, din Emiratele Arabe Unite.

„Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la naţionala de tineret, însă l-am mai urmărit la Craiova. El mi-a spus că are unele discuţii cu formaţii din Golf, e adevărat că este în urmă cu pregătirea, o să vedem ce se întâmplă în perioada viitoare, ce vrea şi el şi o să luăm o decizie. Îmi aduc aminte că Mihai avea calităţi deosebite şi poate fi un câştig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis că nu este pus la punct din punct de vedere fizic”, a declarat Emil Săndoi, citat de ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele