adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Conducerea Romei are aşteptări mari de la Mourinho. "E un mare campion, care poate construi o mentalitate de învingător"

AS Roma Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20158952/1/mourinho-roma.jpg

Antrenorul portughez Jose Mourinho a semnat un contract cu AS Roma, valabil din această vară. ‘Giallorossi’ n-au mai câştigat titlul în Serie A de 20 de ani şi au aşteptări mari de la Mourinho, care trebuie să reformeze lotul.

AS Roma ocupă locul 7 în Serie A şi riscă să rateze prezenţa în cupele europene în sezonul următor. Sub conducerea portughezului Paulo Fonseca, AS Roma a ajuns în semifinalele Europa League, dar a pierdut categoric prima manşă cu Manchester United, scor 6-2.

Jose Mourinho (58 de ani) s-a despărţit recent de Tottenham Hotspur. Portughezul revine în Serie A după o pauză de 11 ani, după ce a mai pregătit Inter Milano între 2008 şi 2010.

Jose Mourinho a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu AS Roma, obiectivul declarat fiind câştigarea campionatului. Ultimul trofeu în Serie A a venit la Roma în 2001.

“Suntem încântaţi să-l primim pe Jose Mourinho în familia AS Roma. E un mare campion, care a cucerit trofee la fiecare nivel. Jose va contribui prin spiritul de lider şi experienţă la proiectul nostru ambiţios. Numirea lui Jose este un pas uriaş în construirea unei mentalităţi de învingător în club”, a declarat preşedintele clubului AS Roma, Dan Friedkin.

În Serie A, Mourinho a cucerit trei titluri de campion (2008, 2009, 2010), cu Inter, club unde a reuşit şi tripla fantastică în 2010 (titlu, Cupa Italiei, Champions League).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele