Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Costache semnează azi cu Rapid. Suma care-l transformă în primul transfer pe bani din "era Şucu"

CFR Cluj Publicat pe 14 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20739715/1/vcos.jpg


Valentin Costache (23 de ani) e foarte aproape să semneze cu Rapid, care va plăti o sumă în jurul a 100.000 de euro pentru mijlocaşul ofensiv al celor de la CFR Cluj.
 
Intrat în ultimele luni ale contractului cu campioana României, Costache a fost înştiinţat de Dan Petrescu, prin intermediul conducerii, că nu mai intră în planurile sale pentru următorul sezon, iar fostul internaţional de tineret a hotărât că e momentul să plece din Gruia şi să facă pasul spre Rapid, chiar dacă formaţia din Giuleşti îi oferă un salariu inferior celui pe care-l câştigă în Ardeal. Conform celor de la ProSport, mutarea se va realiza azi, cu o sumă de transfer de aproximativ 100.000 de euro, Costache fiind aşteptat să revină sub comanda lui Adrian Mutu, antrenor cu care a mai colaborat pe vremea în care fostul decar era selecţionerul naţionalei de tineret a României.
 
Capabil să acopere cam toate poziţiile din linia ofensivă, Costache are ca principal avantaj viteza şi e văzut de Mutu drept fotbalistul perfect mai ales pentru meciurile în care Rapidul va aborda cartea contraatacului şi spaţiile din defensiva adversă vor fi mari.
 
Potrivit sursei citate, singurul semn de întrebare din calea transferului e legat de o potenţială ofertă din străinătate. Lituanienii de la Riga s-au interesat şi ei de Costache, dar e puţin probabil să găsească resursele necesare pentru a întrece oferta Rapidului şi a-l momi pe jucător cu un salariu mai mare decât cel propus de giuleşteni. În acest moment, Costache câştigă zece miii de euro pe lună la CFR, o sumă pe care Neluţu Varga o consideră prea mare pentru un jucător pe care Dan Petrescu l-a folosit foarte puţin.
 
Sezonul trecut, Costache a evoluat în 35 de partide pentru CFR Cluj, a marcat de trei ori şi a oferit patru pase decisive. El a ajuns în Ardeal în 2018, de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro. Acum, cota lui de piaţă, conform Transfermarkt, este de 900.000 de euro.

În cazul în care afacerea se va închide, Costache se va transforma în primul jucător pentru care Dan Şucu plăteşte o sumă de transfer pentru a-l aduce la Rapid.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele