Ultima oră
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!

Daniel Opriţa, iureş, după ce Steaua va juca în play-out. ”Am pierdut un meci ca fraierii un meci pe care l-am controlat”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21520869/1/cs-mioveni-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-11-03-2024-2.jpg

CS Mioveni a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CSA Steaua, într-un meci al etapei a 18-a din liga secundă.

CSA Steaua este pe locul 10, cu 25 de puncte, fără şanse de a mai ajunge în play-off.

Antrenorul ”militarilor”, Daniel Opriţa a fost foarte supărat de cum a decurs jocul de la Mioveni, însă a punctat faptul că obiectivul a fost ratat la meciurile cu CSM Alexandria şi CSM Slatina.

”Am pierdut un meci ca fraierii un meci pe care l-am controlat, am avut situaţii, am dus mingea la careul lor, dar nu am reuşit să marcăm.

Practic, Mioveniul, în prima repriză, nu ne-a pus nicio problemă, cum nici în a doua, doar după ce am luat golul, pe acele cornere puteau să mai înscrie sau pe greşeala pe care a făcut-o jucătorul nostru la golul doi. În rest, aşa a fost.

La meciul ăsta, la cum am pierdut, nu trebuia să intrăm în play-off.

Ne-am creat ocazii, puteam să revenim în joc, să egalăm, am avut ocazii. Dar eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat şi ne-am bătut joc de ocazii. Cum au fost jocuri în care adversarul nu a trecut de jumătatea terenului, cu Alexandria acasă, cu Slatina. Şase puncte. Alea ne-au terminat pe noi. Le-am spus jucătorilor la momentul ăla.

Nu ştiu, probabil şi schimbările astea din lot, am schimbat mulţi jucători, străini. Dar, totuşi, să văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine”, a spus Opriţa, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele