Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

David Beckham, glumeţ de Anul Nou pe seama presupuselor origini modeste ale soţiei sale, Victoria

Legendele sportului Publicat pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21448675/1/david-si-victoria.jpg

David Beckham se ţine de glume şi şotii. Fostul star al Manchester United şi Real Madrid a ironizat-o din nou pe soţia sa, Victoria, şi presupusele origini modeste ale acesteia, într-un mesaj postat pe Instagram de Anul Nou. În postare, actualul coproprietar al lui Inter Miami apare la masă, la luxosul restaurant Ritz împreună cu soţia şi socrii săi.

"Doar un prânz normal de Revelion la Ritz. Victoria Beckham este foarte muncitoare. Soacra şi socrul meu au venit cu Roll's", a scris Beckham.

Această ultimă remarcă este o referire sarcastică la o scenă din documentarul dedicat vieţii lui David Beckham de pe Netflix. Când a fost întrebată despre originile sale, Victoria Beckham s-a descris ca provenind dintr-o "familie din clasa muncitoare", moment în care David Beckham a intervenit.

"Fii sinceră", i-a spus el. "Dar eu sunt sinceră!", s-a apărat fosta Spice Girl. "Cu ce maşină te ducea tatăl tău la şcoală?", a insistat David Beckham. "În anii '80, tatăl meu avea un Rolls-Royce", a mărturisit în cele din urmă Victoria în faţa camerei.

Scena a devenit rapid virală pe reţelele de socializare, iar Victoria Beckham şi-a etalat simţul autoironiei şi simţul afacerilor câteva săptămâni mai târziu, când a pus în vânzare tricouri pe care scria: "Tatăl meu a avut un Roll's Royce".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri