Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Decizia luată de jucătorii şi oficialii lui AS Roma, după respingerea recursului lui Jose Mourinho

AS Roma Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21051786/1/mourinho-1.jpg

Începând de vineri, 10 martie, jucătorii şi oficialii echipei italiane AS Roma nu vor mai oferi interviuri presei pentru o perioadă de aproape două săptămâni. Acesta este modul de protest ales de romani după ce apelul lui Jose Mourinho a fost respins.

Este vorba de contestaţia făcută de gruparea AS Roma după suspendarea pentru două meciuri a antrenorului Jose Mourinho, după eliminarea din meciul cu echipa italiană Cremonese, contestaţie care a fost respinsă de Tribunalul Sportiv de Apel.

Oficialii Romei se aşteptau la o reducere a pedepsei la o singură etapă.

Până după meciul cu Lazio, programat duminică, 19 martie, singurul eveniment la care Jose Mourinho va fi prezent la conferinţa de presă va fi meciul din Liga Europa, cu Real Sociedad, antrenorul portughez apreciind că nu ar fi corect ca un protest îndreptat împotriva justiţiei sportive italiene să repercuteze şi asupra unui eveniment UEFA.

AS Roma nu va avea comunicare cu presa la meciurile cu Sassuolo şi Lazio Roma, urmând ca jucătorii şi tehnicienii să revină la conferinţele de presă anterioare meciului cu Sampdoria.

Jose Mourinho a fost eliminat în minutul 47 al partidei Cremonese – AS Roma 2-1, disputat marţi, 28 februarie, pentru comportament nepotrivit faţă de arbitri.

El a contestat vehement şi provocator o decizie de arbitraj, repetând acest comportament la momentul expulzării, iar la finalul meciului a intrat în vestiarul arbitrilor, fără autorizaţie, şi a făcut declaraţii grave după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele