Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Declaraţii şocante ale lui Daniel Pancu. ”Un arbitru, care, din câte ştim, are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă, deci ar trebui să fim mai calculaţi”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19418404/1/daniel-pancu.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Daniel Pancu, preşedintele celor de la Rapid a avut o ieşire dură la adresa arbitrului, pe care îl acuză că ar avea legături cu o rivală din play-off, fără a dezvălui identitatea acesteia.

"Cum suferim noi, suferă şi suporterii noştri. La Petrolul, suporterii suferă şi ai lor, dar nu se poate în atât de multe cazuri Rapid să fie nedreptăţită, dezavantajată, pentru că până la urmă ne jucăm, pe lângă munca jucătorilor, a antrenorilor, ne jucăm şi cu inimile a sute de mii de oameni.

Trebuie să fim mult mai responsabili când numim un arbitru, care, din câte ştim, are legături cu anumite persoane de la un club rival nouă, deci ar trebui să fim mai calculaţi. Domnul Dima cu mine antrenor ne-a arbitrat şi la Constanţa, şi orice adiere de vânt era fault pentru Farul. Legături de rudenie, nu mai contează.

Noi ce să mai facem decât să vorbim? Vom face şi comunicate, şi plângeri dar le tot facem în sezonul ăsta",
a spus Pancu, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele