Ultima oră
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”

Derby della Capitale se vede la Look Sport. Lazio – AS Roma se joacă vineri, de la 21:45

AS Roma Publicat pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/19881572/1/1580122707732.jpg

Look Sport transmite vineri, de la 21:45, Derby della Capitale. Lazio şi AS Roma se înfruntă în etapa a 18-a din Serie A, într-unul dintre cele mai mari dueluri ale orgoliilor din Italia.

Derby della Capitale se vede la Look Sport. Lazio – AS Roma se joacă vineri, de la 21:45

Cele două echipe se află în situaţii diferite în clasament. Lazio este pe locul 8, cu 8 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri din 17 partide disputate, şi un golaveraj de 27-25. Echipa lui Ştefan Radu a acumulat până acum 28 de puncte în Serie A şi caută a treia victorie consecutivă în campionat pentru a se menţine aproape de locurile care duc în cupele europene.

AS Roma completează podiumul, cu 34 de puncte dobândite din 10 victorii, 4 egaluri şi 3 înfrângeri, şi un golaveraj de 37-26. Echipa ”oaspete” are nevoie şi ea de o victorie pentru a se menţine pe o poziţie care duce în Liga Campionilor şi pentru a-şi păstra şansele teoretice de a câştiga Serie A. AS Roma legase trei victorii consecutive în campionat, însă egalul din ultima etapă cu Inter, 2-2, a oprit seria succeselor elevilor lui Paulo Fonseca.

Ştefan Radu are un nou sezon bun la Lazio în care este om de bază pentru Simone Inzaghi. Fundaşul român a adunat 14 apariţii în Serie A, devenind cel mai utilizat fotbalist din istoria echipei în campionatul intern. În plus, în acest sezon, Ştefan Radu a debutat şi în grupele Ligii Campionilor. Cele 1.074 de minute strânse până acum de apărătorul central ne oferă suficiente motive să ne aşteptăm să îl vedem introdus pe teren titular, asta dacă nu intervine un eveniment neplăcut sau dacă Inzaghi nu încearcă ceva diferit pentru a-şi surprinde rivalii.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele