Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Deşi suma de transfer nu e mare, Poli Iaşi poate da o adevărată lovitură cu Luis Phelipe

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21416074/1/phe.jpg

Luis Phelipe (22 de ani) este noul jucător de la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit că a plătit 200.000 de euro pentru brazilian lui Poli Iaşi.

Cei de la ProSport scriu că moldovenii l-au convins pe Gigi Becali să accepte o clauză ce i-ar putea umple de bani. FCSB va ceda către Iaşi 30% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai ştiu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e şi nouă fals.

Poate fi şi număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar şi un fundaş central. Luis poate juca şi în bandă. E un jucător bun”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Phelipe a mai trecut în carieră la: Red Bull, Bragantino, RB Salzburg, FC Liefering, FC Lugano, Atletico-GO, Nautico, Botafogo şi Paysandu.

Se conturează o amplă campanie de achiziţii la FCSB

Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că vrea să facă 3 transferuri în perioada de mercato de iarnă. Unul dintre acestea este reprezentat de aducerea atacantului nigerian David Ankeye (21 de ani), împrumutat în acest sezon la Sheriff Tiraspol de la formaţia tunisiană Hammam Sousse.

”Băăă, pe mine nu mă interesează Europa League! Pentru mine ori e Champions League, ori nimic. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători pe care îi iau şi în prezint în acelaşi timp.

Unul dintre ei este atacantul de la Sheriff Tiraspol. Nu l-am luat încă, negociem. De la 1,5 milioane am ajuns la 1,1. Dar să vedem, nu sunt sigur.

Vreau să-i anunţ pe toţi 3 deodată. Vreau să-l văd, că va juca cu Roma (n.r. - pe 14 decembrie, în Europa League). I-am pus pe toţi să-i vadă, pe MM şi pe toţi. Apoi am zis «Ia stai, să văd eu. Ochiul stăpânului îngraşă animalul». Când vede Gigi Becali e altceva”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele