Ultima oră
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Din 2022 vom avea un nou sport olimpic. Despre ce e vorba

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19361822/1/mono.jpg

Federaţia Internaţională de Bob a anunţat că din 2022 la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing va avea loc în premieră proba de monobob feminin.

Monobobul are la comenzi doar o singură persoană, diferit faţă de probele clasice de până acum, care numărau echipaje de câte 2 şi 4 persoane.

De asemenea, disciplina va fi introdusă şi viitorul sezon al Cupei Mondiale de Bob, competiţiei care se speră că va putea debuta în noiembrie, fără a fi afectat de pandemia de Coronavirus. Organizatorii plănuiesc un număr de 5 etape pentru această disciplină.

România o are în proba de monobob pe Georgeta Popescu, care a cucerit aurul, în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret, ce au avut loc la Lausanne(Elveţia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele