Ultima oră
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor

Doliu în voleiul românesc. A murit tatăl Patriciei Ţig, care pregătea CSU Braşov

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19383679/1/tig.jpg

Voleiul românesc a fost şocat azi de vestea trecerii în nefiinţă a lui Marius Ţig, tatăl jucătoarei de tenis Patricia Ţig, informează ProSport.

Antrenorul s-a stabilit la Braşov, unde pregătea echipa de ligă secundă CSU. Se pare că această decizie a fost luată pentru a fi mai aproape de fiica sa, care locuieşte în oraşul de sub ”Tâmpa”, împreuna cu soţul şi antrenorul ei Răzvan Săbău, fost jucător de tenis.

Patricia Ţig trebuia să participe la sfârşitul săptămânii viitoare într-un turneu amical organizat de Janko Tipsarevic, la Belgrad, dar este greu de crezut că va mai face asta, având în vederea tragicul eveniment.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele