Ultima oră
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”

După Chipciu, un nou jucător de la „U” Cluj ar putea ajunge la FCSB

Superliga Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21600532/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023.jpg

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje.

Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo.

În acest context, Becali vrea să facă întăriri masive la FCSB. După Alexandru Chipciu, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă că ar putea reveni la FCSB, Gigi Becali a pus ochii pe un nou jucător de la „U” Cluj. 

Conform Fanatik, în atenţia latifundiarului din Pipera a intrat Daniel Popa, însă acesta are o clauză de reziliere care trebuie achitată pentru a se realiza transferul. Exeprimentatul atacant este un om de bază la Cluj, iar ardelenii nu vor accepta o ofertă mai mică de 300.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va plăti această sumă, având în vedere că Daniel Popa a ajuns deja la vârstă de 28 de ani.

  • 11 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Daniel Popa în acest sezon pentru „U” Cluj
  • 850.000 de euro este cota de piaţă a experimentatului atacant
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele