Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Dybala, pretenţii mari pentru a rămâne la Juventus. Ce doreşte starul argentinian

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19387853/1/dybala-juve-2019-2020-maschera-1400x840.jpg

Paulo Dybala încă are probleme, după ce a fost testat de 4 ori pozitiv. Prima dată s-a întâmplat pe 21 martie, când a ieşit pozitiv alături de iubita sa, care însă a depăşit mult mai uşor temutul virus. Pentru fotbalist a fost nevoie de încă o lună şi ceva pentru a fi refăcut.

Totuşi, cumplita boală încă lasă urme adânci, starul argentinian a declarat în cadrul unui eveniment de Fifa 20 cu scop caritabil faptul că încă nu se simte pregătit în totalitate să revină pe teren.

”Am avut coronavirus, dar acum mă simt mult mai bine. Încă nu sunt 100%, dar sunt destul de bine. Am reînceput să ne antrenăm şi fotbalul se va întoarce astfel că în curând voi putea face ceea ce iubesc cel mai mult”, a spus Dybala.

Contractul fotbalistului va expira în 2022, iar acesta doreşte o mărire de salariu pentru a continua la liderul din Serie A. În prezent atacantul încasează 7,3 milioane de euro şi ar dori că în urma semnării noului angajament să primească 15 milioane de euro.

Dybala a marcat de 13 ori în 34 de partide disputate pentru ”bianconeri”.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele