Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19494604/1/sandoi.jpg

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, în faţa Chindiei Târgovişte, în etapa a cincea a Ligii 1.

Emil Săndoi, antrenorul dâmboviţenilor a declarat la final că este un rezultat foarte bun, dar se putea obţine chiar mai mult, dacă fotbaliştii săi nu ratau câteva şanse bune.

"E foarte important pentru noi, mai ales gândindu-ne că am jucat în compania unei echipe, n-am cuvinte să spun prea multe despre CFR. E un rezultat important pentru noi, exact cum spuneaţi şi dumneavoatsră, că am fost disciplinaţi pe parcursul întregului joc. Am făcut foarte puţine greşeli individuale. Am reuşit să păstrăm poarta intactă. Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza. Din păcate, n-a fost să fie aşa, dar oricum, până la urmă, trebuie să recunosc că sunt mulţumit şi cu un punct şi  sunt mulţumit, în primul rând, de modul în care au respectat băieţii, din punct de vedere tactic, şi defensiv, şi ofensiv, ceea ce stabiliserăm de comun acord împreună. Cred că cele mai clare ocazii ale meciului noi le-am avut", a spus Emil Săndoi, la flash-interviu.
mail-share icon Email
viewscnt