Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

EXCLUSIV | Absenţă importantă pe început de an la CFR. Unul din jucătorii de bază are Covid

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19871814/1/vin.jpg

Ghinion teribil pentru Edi Iordănescu, înainte de restartul din Casa Liga 1. Brazilianul Paulo Vinicius, stâlpul defensivei şi unul din cei mai prolifici marcatori ai ardelenilor din prima parte a sezonului are Covid.

Vinicius se simte bine şi a părăsit cantonamentul celor de la CFR, imediat după aflarea veştii, în prezent fiind în izolare. Acesta a suferit din cauza unei accidentări pe final de 2020, care l-a ţinut departe de teren o perioadă importantă de timp, iar noul an continuă cu probleme.

Şansa lui Ben Youssef

Absenţa lui Ben Youssef ar duce la titularizarea tunisianului Ben Youssef, care poate debuta în centrul defensivei. El a venit în noiembrie în Gruia, iar la scurt timp a fost depistat cu Covid, de care a trecut fără probleme.

Ce partide ratează Vinicius

  • vs Academica Clinceni, 14 ianuarie
  • vs Sepsi Sfântu-Gheorghe, 17 ianuarie
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele