Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

EXCLUSIV ǀ Avertismentul primit de FCSB cu privire la cel mai recent fotbalist ajuns pe lista ”roş-albaştrilor”: ”Nu e Compagno, dar poate deveni!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21062710/1/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-17-03-2023.jpg

Vitalie Damaşcan, vârful din Republica Moldova împrumutat de Sepsi OSK la FC Voluntari, a fost lăudat de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, pentru prestaţiile sale de-a lungul sezonului curent.

Atacantul moldovean a deschis scorul în minutul 31 al meciului cu Hermannstadt (1-1), confirmând din nou forma sa, iar posibilitatea unui transfer la FCSB nu este deloc exclusă, mai ales ţinând cont de relaţia foarte bună dintre conducerile celor două cluburi.

Aspectele de care trebuie să ţină cont FCSB

Fostul portar Răzvan Pleşca a atras atenţia asupra faptului că randamentul pe care îl dă Damaşcan la Voluntari nu poate fi garantat şi la FCSB, deoarece evoluţiile sale sunt influenţate şi de colaborarea din teren cu Adam Nemec.

Pleşca a mai punctat asupra faptului că atunci când este realizat un transfer trebuie verificat profilul jucătorului şi sistemul de joc în care dă cel mai bun randament.

”E un atacant interesant, nu doar prin prisma cifrelor, ci prin execuţiile pe care le are. Doar că iaraşi vorbim de un posibil transfer la FCSB. El dă randamentul acesta la Voluntari şi pentru că îl are acolo pe Nemec.

Dacă îl aduci la altă echipă şi te bazezi pe el în atac să joace doar pivot, probabil că nu va mai avea acelaşi randament. Trebuie atunci când faci un transfer să vezi şi profilul jucătorului şi în ce sistem s-ar dezvolta cel mai bine.

Trebuie să ai răbdare cu ei, Damaşcan nu e Compagno, dar poate deveni. (n.r.- dacă poate juca la FCSB cu Compagno pe post de pivot) E bătaie mare pe locurile din atac!”, a explicat Răzvan Pleşca, analist Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

10 goluri şi o pasă de gol a reuşit Vitalie Damaşcan în 26 de meciuri din actualul sezon al Superligii (un gol/o pasă decisivă în 5 jocuri pentru Sepsi, respectiv 9 goluri în 21 de apariţii pentru FC Voluntari). Atacantul central a fost împrumutat de covăsneni către formaţia ilfoveană.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele