Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | CFR nu l-a convins pe Ionuţ Rada: "Nu mai are siguranţă şi organizare"

CFR Cluj Publicat pe 1 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20691877/1/cfr-de-pus.jpg


CFR a învins greu Farul, 1-0, şi a refăcut distanţa de cinci puncte faţă de FCSB, dar prestaţia echipei lui Dan Petrescu nu a convins. Ionuţ Rada şi Cristi Dulca au vorbit despre succesul ardelenilor, unul pus pe seama schimbărilor inspirate făcute de Dan Petrescu.
 
Fostul fundaş dreapta a mutat la pauză cu Omrani şi Birligea, iar cei doi au colaborat perfect la faza unicului gol al meciului. Chiar dacă s-a ales cu punctele, CFR-ul nu a arătat foarte bine, detaliu remarcat şi de Ionuţ Rada la Fotbal Show, imediat după partida din Gruia:
 
"Farul a venit mult mai bine decât cu FCSB. CFR nu mai are siguranţă, nu mai are organizare. E bine că au câştigat, au intrat bine schimbările lui Petrescu, Omrani şi Birligea. Multe acţiuni şi multe faze neclare, multă indecizie în anumite momente, nervozitate. Dar au fost schimbări inspirate! Ne aşteptăm la meciuri bune în play-off, dar iată că şi în acest an sunt trei echipe care se bat la titlu şi trei echipe care fac experimente şi nu au un joc foarte bun. Asta nu e bine", a spus fostul fundaş.
 
"Un meci interesant prin prisma mizei. CFR avea nevoie de aceste trei puncte. Un meci câştigat pe noroc cumva, CFR ne-a obişnuit cu un joc mult mai solid, să ducă un meci la capăt şi să câştige 1-0. Au primit goluri pe final, au pierdut pe greşeli individuale şi colective, ceea ce nu se întâmpla", a punctat şi Cristi Dulca.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele