Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

EXCLUSIV | Dorin Goian, sfat pentru Man şi Mihăilă: "Îmi pare rău de ei, dar să nu o ia ca pe o dramă!"

Serie A Publicat pe 27 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20142545/1/man-morutan-parma-fb.jpg
 
Dorin Goian a vorbit la Look Sport LIVE despre tinerii jucători români care evoluează constant în Serie A în acest sezon, precizând că retrogradarea iminentă a Parmei nu ar trebui să fie privită de Man şi Mihăilă ca un insucces. 
 
Fost jucător în Italia la Palermo şi Spezia, Goian le transmite celor doi că un an petrecut în Serie B i-ar putea ajuta să se dezvolte enorm, liga secundă a Italiei fiind una extrem de puternică.
 
"Răzvan Marin, Mihăilă şi Dennis Man sunt trei jucători de mare calitate şi sunt sigur că vor avea multe de spus în campionatul Italiei şi nu numai.
 
Imi pare rău pentru Mihăilă şi Dennis Man, pentru că nu va fi uşor pentru ei să retrogradeze în Serie B din primul an la Parma.  Nu ştiu ce vor face în viitor. Ar fi bine dacă ar găsi soluţii în Serie A.
 
Dar chiar dacă vor retrograda, Serie B e un campionat foarte echilibrat şi puternic şi sunt acolo mulţi jucători din Serie A care nu evoluează constant şi care cer impresarilor şi conducătorilor să fie lăsaţi să joace în Serie B împrumut şi după un an se întorc şi joacă impecabil în Serie A.
 
Să nu ia ca pe o mare dramă sau un insucces faptul că retrogradează. Serie B e un campionat puternic, care îi va întări pe aceşti jucători tineri. 
 
Mihăilă marchează şi este apreciat. Man e apreciat şi el", a declarat Dorin Goian la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele