adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

EXCLUSIV | Juventus l-a vrut pe Ştefan Radu: "A preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună". Ce altă echipă din Serie A l-a mai dorit

Serie A Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email


Ştefan Radu (34 de ani) a intrat definitiv în istoria lui Lazio prin cele 402 meciuri în care a purtat tricoul echipei romane, dar cariera sa putea fi alta. În urmă cu mai mulţi ani, fundaşul stânga s-a aflat pe radarul celor de la Juventus Torino, dar mutarea nu s-a mai concretizat, după cum anunţă Renzo Rossi.
 
Fost conducător la mai multe echipe din România, Renzo Rossi e un om bine informat când vine vorba despre ce se întâmplă la Lazio, club la care Cristiano Bergodi, bunul său prieten, a purtat banderola de căpitan. Iar managerul italian are doar cuvinte de laudă despre Ştefan Radu, de la care se aşteaptă să mai joace un an, apoi să intre în conducerea clubului de pe Olimpico:
 
"A rezistat acolo cu Lotito (n. red - Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu. Norocul lui a fost că a avut în ultima perioadă un antrenor ca Inzaghi, cu care a fost coleg şi l-a ajutat mult. Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club", a declarat Rossi, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
De-a lungul timpului, Ştefan Radu a avut mai multe momente în care putea pleca de la Lazio, iar una dintre echipele care l-a ofertat a fost Juventus. O alta a fost Genoa, însă românul a preferat, de fiecare dată, să rămână la Lazio:
 
"A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună. Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini", a mai spus Rossi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele