adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

FC Porto – Benfica, vineri, de la 22.00, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. „Dragonii” îşi pot detrona rivala de moarte dacă se impun pe teren propriu

Primeira Liga Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20894218/1/porto.jpg
FC Porto şi Benfica, marile forţe ale fotbalului portughez, se înfruntă pe „Dragao”, vineri seară, într-un meci de gală. Cele mai titrate echipe lusitane conduc în clasamentul primei ligi portugheze, iar specialiştii sunt de părere că nici măcar campioana en-titre, Sporting, nu le poate sta în cale, în acest sezon.
 
În acest moment, FC Porto se află pe locul secund, la 3 puncte în spatele rivalilor. Asta înseamnă că, în cazul unei victorii, alb-albaştrii vor detrona echipa din capitala Portugaliei.
 
Porto are acum 22 de puncte, după 9 runde. „Dragonii” au avut în acest sezon o sincopă, 1-2 cu Rio Ave, în deplasare, dar şi un semieşec, 1-1 la Estoril. De cealaltă parte, liderul Benfica a avut un parcurs aproape fără greşeală. „Vulturii” s-au poticnit şi ei o dată, 0-0 cu Guimaraes, dar în rest au fost practic de neclintit de pe primul loc.
 
FC Porto – Benfica se joacă vineri, de la ora 22.00, şi se vede pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro
 
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele