Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fotbalistul în conflict cu Jose Mourinho vrea să plece de la AS Roma! Reacţia suporterilor: ”Trădător şi nenorocit fără onoare!”

AS Roma Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20999952/1/zaniolo-tw.jpg

Mijlocaşul Nicolò Zaniolo a cerut să plece de la AS Roma. Venit la club la 18 ani, jucătorul de 23 de ani este în conflict cu antrenorul José Mourinho şi nu a evoluat în ultimele trei meciuri.

Mai mult, el nu mai este nici favoritul suporterilor, care au desfăşurat un banner pe un pod din Roma, pe care scris: "Zaniolo, trădădor şi nenorocit fără onoare".

Potrivit Gazetta dello Sport , atacantul de la AS Roma a fost urmărit de aproximativ 15 suporteri până la domicilul său, duminică, după înfrângerea cu Napoli. Poliţia a fost obligată să intervină, iar o anchetă a fost deschisă.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele