Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

FOTO: Petrece de final de sezon la Hermannstadt, cu Anamaria Prodan şi Ruben Albes în prim plan. ”Nu mă interesează banii ! Sunt fericită pentru ei”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19442912/7/deb.jpg

Înainte de pandemie, situaţia la Hermannstadt părea neagră, echipa fiind la un pas de retrogradare şi cu probleme financiare. Venirea Aneimaria Prodan şi aducerea lui Ruben Albes pe banca tehnică i-a resuscitat pe ardeleni, care de la restartul Casa Liga 1 au avut o serie excelentă de rezultate, ce i-a dus pe locul secund la final de play-out.

Şi cum după faptă şi răsplată, echipa şi conducerea au organizat o mică petrecere, iar înainte s-au întâlnit cu un grup de fani, cu care au făcut poze şi le-au oferit autografe.

Anamria Prodan a declarat la fericitul eveniment: ”Nu mă interesează banii! Sunt fericită pentru ei, pentru că au arătat perfect. Au muncit! Au arătat fotbal! Pentru noi toţi, ei sunt campionii returului!!! Va iubesc!!! Mulţumesc tuturor care au fost alături de noi în aceasta încercare se a salva echipa şi de a juca un fotbal incredibil de frumos! Suntem o familie se vis şi vom atata ca asta este doar începutul!”

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19442912/2/p2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele