Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

FRT are în plan desfăşurarea unor turnee amicale. De când ar putea avea loc

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19361481/1/bnr.jpg

George Cosac, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis a declarat că are în plan desfăşurarea unor serii de competiţii amicale, în care jucătorii autohtoni să îşi reintre în formă. Pandemia de Coronavirus a blocat activităţile din lumea tenisului de aproximativ două luni. După data de 15 mai tenisul îşi poate reintra în drepturi, iar sportivi se pot pregăti în condiţii stricte.

România a preluat modelul din Germania, Austria, Cehia şi SUA, care deja desfăşoară competiţii de profil, care au la start nume mari din ATP şi WTA.

Cosac a mai adăugat că la intrarea în bază, fiecărei persoane i se va lua temperatura, iar accesul va fi permis doar după ce se dezinfectează cu soluţii omologate.

”Având însă în vedere că fiecare teren, cu împrejurimile e destul de amplu, e clar că două persoane îşi pot desfăşura activitatea în condiţii adecvate, mai bine decât la orice alt sport. Nu există vestiar, asta ar fi problema”, a completat Cosac, pentru Gazeta Sporturilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele