Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Gabi Torje revine în forţă. Care este marea lui dorinţă înainte de a se retrage

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19404192/1/tor.jpg

Gabriel Torje (30 de ani) evoluează în prima ligă a Greciei, pentru formaţia AE Larisa, ocupanta locului 8 în clasament, unde are evoluţii foarte bune.

Fotbalistul cu 57 de prezenţe în naţională a declarat că a stat pe toată pandemia de Coronavirus şi a fost foarte mulţumit de modul în care autorităţile au gestionat pandemia de Coronavirus. Acesta a declarat că marele său vis este să revină la echipa naţională:

Gabriel Torje (30 de ani) evoluează în prima ligă a Greciei, pentru formaţia AE Larisa, ocupanta locului 8 în clasament.

”Nu am vorbit cu nimeni. Nu am fost căutat de nimeni. A fost şi foarte greu. Nu am avut echipă o perioadă mai lungă. Abia acum am început să joc, din februarie, meci de meci. Dacă voi fi contactat, dacă voi fi sunat, îmi doresc cu mare, mare ardoare şi cu multă plăcere să fiu convococat la echipa naţională. Pe plan personal mi-aş dori să îmi ajut câ mai mult echipa, să dau cât mai multe goluri şi să fiu sănătos, cel mai important. Mi-aş dori să ajung la turneul final, mai ales că se joacă acasă”, a declarat Gabi Torje pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele