Ultima oră
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică Surpriză uriaşă! Echipa care a pierdut toate meciurile în cupele europene a obţinut o calificare istorică
Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Apropiaţii lui Iordănescu au dat vestea zilei: ”E finalul!”

Gheorghe Popescu de Ziua Naţională: “Să nu renunţam la ce visăm pentru noi şi pentru ţara noastră!”. Mesajele lui Mutu, Hagi şi Popovici. VIDEO

Legendele sportului Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21405722/1/406769720-865749668260764-6050726018185126537-n.jpg

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a notat, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale, că aşteaptă cu nerăbdare să mai asculte o dată imnul României în tricoul naţionalei, în data de 18 mai, la meciul de adio al Generaţiei de Aur.

“Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l ascult din nou pe 18 mai în tricoul echpei naţionale. Pentru ultima dată!

Să fim mândri, oneşti, muncitori şi să nu renunţam la ce visăm pentru noi şi pentru ţara noastră. La mulţi ani tuturor!”, a notat Popescu pe Facebook.

Şi Adrian Mutu a postat în social media un mesaj de Ziua Naţională: “În această zi deosebită, să ne unim gândurile şi sărbătorim împreună istoria şi cultura noastră bogată. La mulţi ani, România!”

Multiplul campion la înot David Popovici se numără printre sportivii CS Dinamo care au transmis un mesaj românilor la 1 decembrie.

“Cu ocazia Zilei Naţionale a României, sportivii clubului Dinamo s-au unit pentru a oferi un mesaj familiei alb-roşii dar şi tuturor românilor. Hai România!”, a notat CS Dinamo, ataşând un filmuleţ cu sportivii.

Popovici a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook: “La mulţi ani, români!”

“Mândru că sunt român, mândru să reprezint România în orice moment ! La mulţi ani, România ! La mulţi ani, români!”, a scris şi Gheorghe Hagi.

Pe pagina oficială a naţionalei de fotbal a României, Ziua Naţională s-a marcat cu un filmuleţ cu imagini de după calificarea tricolorilor la EURO 2024.

COSR transmite vineri un mesaj “din inima Team Romania, pentru România”:

“La mulţi ani, România!

Nu există nici un motiv să te opreşti. Visul e în tine. Iubirea se naşte din energia fiecăruia. Respectă oamenii, preţuieşte munca, iubeşte-ţi ţara. Iubire şi responsabilitate, împreună într-o singură ECHIPĂ

Energia victoriei e INIMA din tine, e ceea ce te face mai puternic, mai curajos.

Cu fiecare pas pe care îl faci, cu fiecare vis pe care îl împlineşti.

Din toată inima împreună, pentru o singură Echipa – TEAM ROMANIA.

#totipentru1 este sloganul Team România pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Să-l transformăm într-o realitate uimitoare ÎMPREUNĂ! Toţi pentru ROMÂNIA!”.

mail-share icon Email
viewscnt