Ultima oră
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

Helmut Duckadam a reacţionat, după ce FCSB a uitat de ziua lui de naştere: „Nu mă interesează! Să fie sănătoşi!”

Legendele sportului Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21545377/6/turneu-aniversar-steaua-bucuresti-1986-29-ani-de-la-castigarea-cce-7-05-2015.jpg

Helmut Duckadam a împlinit la data de 1 aprilie vârsta de 65 de ani. Fostul mare portar al Stelei a considerat mereu că FCSB este Steaua Bucureşti, continuatoarea singurei echipe româneşti care a cucerit vreodată Liga Campionilor.

Eroul de la Sevilla a fost ignorat de echipa sa de suflet chiar în ziua în care a împlinit 65 de ani. FCSB nu i-a transmis niciun mesaj lui Duckadam, acest lucru fiind cu atât mai dezmăgitor cu cât fostul mare portar a considerat mereu că FCSB este Steaua.

Helmut Duckadam, neafectat de ignoranţa FCSB-ului

Chiar dacă fostul director de imagine de la FCSB nu a primit nicio urare din partea clubului patronat de Gigi Becali, acesta nu s-a arătat deloc afectat de acest aspect.

“Nu sunt chiar foarte bine, pentru că sunt prolemele vârstei. Dar ne descurcăm, mergem înainte şi suntem optimişti. Am sărbătorit cu câţiva prieteni şi cu familia.

Le-am mulţumit tuturor celor care mi-au transmis. Cei care nu mi-au zis, să fie sănătoşi. Nu am nicio problemă cu asta. Nu mă afectează cu nimic. Cei care au uitat, au uitat şi asta e. Să fie sănătoşi.

 

Am mulţumit personal tuturor celor care au făcut-o. Nu mă interesează dacă au uitat sau nu au făcut-o pur şi simplu”, a spus Helmut Duckadam, conform Fanatik.

CSA Steaua, mesaj emoţionant de ziua lui Duckadam

CSA Steaua Bucureşti, echipa ce evoluează în eşalonul secund al fotbalului românesc şi care în termeni juridici este Steaua Bucureşti, nu a uitat de ziua fostului mare goalkeeper care a reuşit să pareze nu mai puţin de 4 penalty-uri în finala de la Sevilla, cu Barcelona.

„Militarii” i-au transmis un mesaj emoţionant lui Duckadam prin intermediul reţelelor de socializare.

„«La Mulţi Ani», Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam azi (n.r. - ieri, 1 aprilie) împlineşte azi 65 de ani!

A evoluat pentru Steaua între 1982 şi 1986, iar momentul său de vârf l-a reprezentat câştigarea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona, scor 2-0.

În epica finală, Duckadam a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri executate de căte spanioli. Performanţa reuşită de Helmut Duckadam pe stadionul “Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor.

Clubul Steaua îi doreşte multă sănătate, bucurii alături de cei dragi şi un sincer «La Mulţi Ani!»”, a transmis CSA Steaua pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt