Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Helmut Duckadam, uitat de FCSB chiar în ziua în care a împlinit 65 de ani! CSA Steaua, mesaj emoţionant pentru eroul de la Sevilla

Legendele sportului Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21545156/1/parteneriat-helmut-duckadam-game-world-29-07-2020.jpg

Helmut Duckadam a împlinit la data de 1 aprilie vârsta de 65 de ani. Fostul mare portar al Stelei a considerat mereu că FCSB este Steaua Bucureşti, continuatoarea singurei echipe româneşti care a cucerit vreodată Liga Campionilor.

Helmut Duckadam, uitat de FCSB chiar de ziua lui

Eroul de la Sevilla a fost ignorat de echipa sa de suflet chiar în ziua în care a împlinit 65 de ani. FCSB nu i-a transmis niciun mesaj lui Duckadam, acest lucru fiind cu atât mai dezmăgitor cu cât fostul mare portar a considerat mereu că FCSB este Steaua.

Helmut Duckadam a ocupat şi funcţia de director de imagine timp de 10 ani pentru echipa patronată de Gigi Becali.

CSA Steaua, mesaj emoţionant de ziua lui Duckadam

CSA Steaua Bucureşti, echipa ce evoluează în eşalonul secund al fotbalului românesc şi care în termeni juridici este Steaua Bucureşti, nu a uitat de ziua fostului mare goalkeeper care a reuşit să pareze nu mai puţin de 4 penalty-uri în finala de la Sevilla, cu Barcelona.

Militarii i-au transmis un mesaj emoţionant lui Duckadam prin intermediul reţelelor de socializare.

„«La Mulţi Ani», Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam azi (n.r. - ieri, 1 aprilie) împlineşte azi 65 de ani!

A evoluat pentru Steaua între 1982 şi 1986, iar momentul său de vârf l-a reprezentat câştigarea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona, scor 2-0.

În epica finală, Duckadam a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri executate de căte spanioli. Performanţa reuşită de Helmut Duckadam pe stadionul “Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor.

Clubul Steaua îi doreşte multă sănătate, bucurii alături de cei dragi şi un sincer «La Mulţi Ani!»”, a transmis CSA Steaua pe Facebook.

Nici UTA Arad nu l-a uitat pe eroul de la Sevilla

Helmut Duckadam a îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne” între 1978 şi 1982, înainte ca acesta să se transfere la Steaua, iar arădenii nu l-au uitat pe portarul care a scris istorie pentru „roş-albaştri”.

„Helmut Duckadam, portarul de odinioară al Bătrânei Doamne, împlineşte astăzi 65 de ani! La mulţi ani!”, a fost mesajul transmis de clubul UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri