Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Helmut Duckadam, uitat de FCSB chiar în ziua în care a împlinit 65 de ani! CSA Steaua, mesaj emoţionant pentru eroul de la Sevilla

Legendele sportului Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21545156/1/parteneriat-helmut-duckadam-game-world-29-07-2020.jpg

Helmut Duckadam a împlinit la data de 1 aprilie vârsta de 65 de ani. Fostul mare portar al Stelei a considerat mereu că FCSB este Steaua Bucureşti, continuatoarea singurei echipe româneşti care a cucerit vreodată Liga Campionilor.

Helmut Duckadam, uitat de FCSB chiar de ziua lui

Eroul de la Sevilla a fost ignorat de echipa sa de suflet chiar în ziua în care a împlinit 65 de ani. FCSB nu i-a transmis niciun mesaj lui Duckadam, acest lucru fiind cu atât mai dezmăgitor cu cât fostul mare portar a considerat mereu că FCSB este Steaua.

Helmut Duckadam a ocupat şi funcţia de director de imagine timp de 10 ani pentru echipa patronată de Gigi Becali.

CSA Steaua, mesaj emoţionant de ziua lui Duckadam

CSA Steaua Bucureşti, echipa ce evoluează în eşalonul secund al fotbalului românesc şi care în termeni juridici este Steaua Bucureşti, nu a uitat de ziua fostului mare goalkeeper care a reuşit să pareze nu mai puţin de 4 penalty-uri în finala de la Sevilla, cu Barcelona.

Militarii i-au transmis un mesaj emoţionant lui Duckadam prin intermediul reţelelor de socializare.

„«La Mulţi Ani», Helmut Duckadam! Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam azi (n.r. - ieri, 1 aprilie) împlineşte azi 65 de ani!

A evoluat pentru Steaua între 1982 şi 1986, iar momentul său de vârf l-a reprezentat câştigarea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, în finala de la Sevilla, cu FC Barcelona, scor 2-0.

În epica finală, Duckadam a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri executate de căte spanioli. Performanţa reuşită de Helmut Duckadam pe stadionul “Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în Cartea Recordurilor.

Clubul Steaua îi doreşte multă sănătate, bucurii alături de cei dragi şi un sincer «La Mulţi Ani!»”, a transmis CSA Steaua pe Facebook.

Nici UTA Arad nu l-a uitat pe eroul de la Sevilla

Helmut Duckadam a îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne” între 1978 şi 1982, înainte ca acesta să se transfere la Steaua, iar arădenii nu l-au uitat pe portarul care a scris istorie pentru „roş-albaştri”.

„Helmut Duckadam, portarul de odinioară al Bătrânei Doamne, împlineşte astăzi 65 de ani! La mulţi ani!”, a fost mesajul transmis de clubul UTA.

mail-share icon Email
viewscnt