Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Ianis Hagi, tot mai aproape de AS Roma. Italienii au aflat suma de transfer şi strategia lui Mourinho

AS Roma Publicat de Andrei Ionascu pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20408843/1/ianis-hagi-rangers-interviu.jpg

Ianis Hagi a fost lăudat de către antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, pentru modul în care se pregăteşte şi pentru că este genul de jucător care face diferenţa. Evoluţiile bune l-au adus pe internaţionalul român în atenţia clubului AS Roma, dar Ianis a declarat că se gândeşte deocamdată să progreseze alături de Rangers. Totuşi, presa italiană scrie că Ianis Hagi ar putea face mutarea în iarnă.

Presa din Italia scrie că Jose Mourinho a cerut transferul unui jucător ofensiv, fiind nemulţumit de evoluţiile lui Borja Mayoral. Acesta ar putea ajunge la Celta Vigo sau Juventus.

Ianis Hagi ar putea ajunge la AS Roma în iarnă, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

"Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato şi nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale şi va pleca din capitală în ianuarie. ‘Giallorossi’ au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoţia, la Rangers. Negocierile dintre părţi sunt foarte avansate şi tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât şi ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo", scrie calciomercatoweb.it.

Ianis Hagi (22 de ani) s-a transferat definitiv la Rangers în vara anului 2020, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi: "Am progresat foarte mult din punct de vedere fizic şi tehnic"

Ianis Hagi (22 de ani) a ratat trei meciuri jucate de Rangers, în campionatul Scoţiei şi în grupele Europa League, din cauza infectării cu COVID-19.

"Sunt concentrat doar la Rangers. Nu cred că este momentul potrivit pentru a vorbi despre un transfer. Perioada de transferuri s-a încheiat recent, nu are rost să vorbim. Sunt concentrat doar la Rangers, va urma şi o pauză pentru meciurile echipelor naţionale, la aceste lucruri mă gândesc.

Înainte de a veni aici, cei de la Rangers ştiau ce tip de jucător sunt, iar eu ştiam genul de echipă în care voi juca. A fost o perioadă de adaptare, atât pentru mine, cât şi pentru antrenori, să găsim poziţia ideală pentru mine. Simt că am progresat foarte mult atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere tehnic. Pot juca pe mai multe posturi, am adăugat multe jocului meu şi încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicaţiile antrenorului, pentru a deveni mai bun", a spus Ianis Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele