Ultima oră
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan
Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League Preşedintele parizienilor, reacţie dură după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League

Ilie Poenaru vrea victoria cu Craiova, singura formaţie neînvinsă din Casa Liga 1. ”Au un lot foarte bun de jucători. Cine are omogenitate are de câştigat”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova - Academica Clinceni este punct de atracţie al zile de vineri, din Casa Liga 1. Partida se vede în direct pe Look Sport+, de la ora 21.

Ilie Poenaru este optimist că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv, contra singurei echipe neînvine din campionat. Tehnicianul ilfovenilor vede un avantaj faptul că oltenii nu pot contra pe Koljic şi Constantin.

„E un avantaj pentru toţi adversarii Craiovei că nu joacă Koljic şi Constantin, contează şi pentru noi acest aspect, deşi nu trebuie să te bucuri de răul altuia. Au un lot foarte bun de jucători. Cine are omogenitate are de câştigat. Noi am schimbat aproape tot lotul, au venit jucători cu alte principii. Oricum, Craiova are jucători buni, Baiaram a intrat, Ivan e şi el acolo, Bărbuţ poate face şi el diferenţa. Koljic are mare calitate, se pretează în 4-3-3, este un marcator, se vede că a lipsit cu Dinamo, dar chiar şi aşa au avut altă strategie şi le-a ieşit, chiar dacă a fost din penalty golul”, a spus Ilie Poenaru, înainte de meciul cu oltenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri