Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Încă o dramă în sporturile de iarnă. O campioană mondială la patinaj viteză a murit la doar 27 de ani

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19418109/1/ruj.jpg

Olandeza Lara van Ruijven, campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă (short-track), a încetat din viaţă la doar 27 de ani, a anunţat Federaţia olandeză de specialitate (KNSB), citată de agenţia Reuters.

Tânăra suferea de o boală auto-imună, în ultima perioadă starea de sănătate i s-a înrăutăţit, fiind plasată la secţia de terapie intensivă a spitalului din Perpignam (Franţa), unde a şi murit.

"În ultimele zile au apărut noi complicaţii, care păreau iniţial să fie sub controlul medicilor. Însă, vestea rea a venit vineri dimineaţă, recuperarea sa nemaifiind posibilă. Lara a murit în cursul serii, în prezenţa apropiaţilor săi", a precizat KNSB într-un comunicat.

Van Ruijven a câştigat titlul mondial în proba de 500 metri, la campionatul mondial, iar la ediţia Jocurilor Olimpice din 2018 a cucerit medalia de bronz la ştafetă.

O altă tragedie a îndoliat lumea sporturilor de iarnă în această săptămână. Australianul Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard cross, a încetat din viaţă la vârsta de 32 de ani. Sportivul a murit înecat, relatează presa din Australia. Pullin pescuia cu harponul în largul Palm Beach, în apropiere de Sydney, în momentul în care s-a înecat. El a fost găsit miercuri dimineaţă, pe un recif artificial. Bărbatului i s-au aplicat timp de 45 de minute manevre de resuscitare înainte de a fi declarat decedat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele