Ultima oră
”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off ”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”

Ioan Andone îi pune la zid pe conducătorii din fotbalul românesc: ”Nu sunt conştienţi. S-au făcut greşeli foarte mari!”

Legendele sportului Publicat pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21380973/1/rednic-il-vrea-pe-andone-lana-el-la-dinamo-zfalcosul-ii-raspunde-in-stilul-caracteristic-zma-duc-doar-size6.jpg

Ioan Andone susţine fotbalul românesc are anumite probleme în ceea ce priveşte strategia şi a dat drept exemplu străini ajunşi în campionatele interne, care joacă în faţa celor autohtoni.

Andone a antrenat ultima dată FC Voluntari, în anul 2018, iar în prezent se ocupă de Corvinul Hunedoara.

Legendă a fotbalului autohton, atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor, Andone a vorbit despre fotbalul din România la ora actuală şi i-a criticat pe decidenţi.

De asemenea, ”Fălcosul” a subliniat că antrenorii echipelor din România trebuie să le ofere mai multe şanse fotbaliştilor din ţară şi să nu îi mai prefere pe cei străini.

 ”Nu sunt conştienţi. S-au făcut greşeli foarte mari”

"Văd că nu sunt conştienţi oamenii care conduc fotbalul românesc că nu suntem într-un moment ok pentru noi. S-au făcut foarte mari greşeli la nivelul campionatului românesc, la regulile care sunt, la jucătorii transferaţi, străini în principal.

Nu se mai dau şanse românilor. Antrenorii din România trebuie să creadă în fotbalistul român, că nu poţi să joci numai cu străini, te slăbeşti la nivel de echipa naţională.

Trebuie făcută o strategie. Ei tot spun că o să facă, dar n-au ajuns să facă, iar ce au făcut au făcut prost, că de asta am ajuns unde am ajuns.

Jucătorii români arată frică, n-au sânge, nu mai avem cotă în străînătate, din cauza valorii slabe a campionatului. Când un jucător din România e analizat să ajungă în străinătate... A jucat cupe europene? N-a jucat, îl mai lăsăm", a declarat Ioan Andone, pentru Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt