Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ion Ţirac a ironizat total naţionala lui Edi Iordănescu după meciul cu Andorra. ”Am văzut 30 de minute cu pase înapoi şi m-am culcat”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077271/1/tiriac.jpg

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

  • România - Belarus se vede marţi, de la 21:45, pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

Ion Ţirac se numără printre românii care nu au fost mulţumiţi de prestaţia echipei antrenate de Edi Iordănescu. Fostul tenismen a ironizat stilul de joc al ”tricolorilor”, dar şi pe adversara României.

"A fost meci? Noroc că frizerul nu a putut să joace. Avea de tuns un preşedinte. Altfel… Am văzut 30 de minute cu pase înapoi şi m-am culcat", a spus Ţiriac, conform Playsport

Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de jocul echipei naţionale

Analistul Prima Sport Florin Răduciou a criticat faptul că România nu a reuşit să marcheze golul al treilea în meciul cu Andorra, deşi a jucat în superioritate numerică din minutul 61.

Fostul mare atacant al echipei naţionale a atras atenţia asupra faptului că într-o grupă în care lupta pentru locul 2 este strânsă, golaverajul poate să fie un criteriu decisiv.

”Nu mă aşteptam la un joc mare. Avem o echipă oarecum nouă, e început de campanie. Nu mă aşteptam la un joc spectaculos. Dar să nu marchezi timp de 30 de minute în superioritate... Mă gândesc la golaveraj. Orice gol contează! E un mare dezavantaj. E şi o neputinţă şi o lipsă de luciditate!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport.

La rândul său, Viorel Moldovan, un alt fost mare vârf al României, a fost nemulţumit de faptul că selecţionerul Edward Iordănescu a ales să facă două schimbări cu profil defensiv în minutul 65, când i-a introdus pe teren pe Tudor Băluţă şi Marius Marin, şi i-a trecut pe bancă pe Răzvan Marin şi Darius Olaru.

”Nu înţeleg! Edi face două schimbări cu profil defensiv când suntem în superioritate numerică. Au intrat Băluţă şi Marius Marin, când putea schimba altfel şi putea aduce un plus la nivel ofensiv. Aveai superioritate numerică, totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive... E ciudat!

Şi văd o încrâncenare foarte mare. Îl văd pe Edi pe bancă foarte tensionat, foarte încordat. Mai avea puţin şi exploda haina pe el. Da, e presiune mare la naţională...”, a completat şi Viorel Moldovan în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri