Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

JO 2020, Tenis | Krejcikova şi Siniakova au câştigat titlul olimpic la dublu feminin

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20330841/1/ceh.jpg

Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, favorită principală, a câştigat, duminică, proba de dublu feminin din cadrul competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice.

Krejcikova şi Siniakova au învins în finală echipa elveţiană Belinda Bencic/Viktorija Golubic, scor 7-5, 6-1, într-o oră şi 25 de minute.

Medalia obţinută de Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova este prima de aur la Jocurile Olimpice, la tenis, pentru Cehia.

Ca urmare a acestui rezultat, Belinda Bencic rămâne cu medalia de argint la dublu, după ce sâmbătă a câştigat aurul la simplu feminin.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele