Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Jose Mourinho a dat cărţile pe faţă după ce a fost învins de Radu Drăguşin: ”Este cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor!”

AS Roma Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21330543/1/profimedia-0806990749.jpg

Jose Mourinho a declarat că trăieşte cel mai slab start de sezon ca antrenor, după ce înfrângerea cu scorul de 4-1 suferită joi de AS Roma în meciul cu Genoa a lăsat-o pe Roma deasupra zonei de retrogradare din Serie A, informează Reuters.

Mourinho a ghidat Roma către două finale europene consecutive, câştigând Conference League în 2022 şi pierzând cu Sevilla în finala Ligii Europa în acest an, dar cu echipa pe locul 16 în Serie A, presiunea este mare.

”Este cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor!”

"Este, de asemenea, cel mai prost start de sezon al meu ca antrenor. Cu toate acestea, nu cred că Roma a mai apărut vreodată în două finale europene consecutive (înainte de sezonul trecut)", a declarat Mourinho.

Roma are o singură victorie în cele şase meciuri de campionat disputate până acum în acest sezon, iar lista tot mai lungă de accidentări nu îl ajută pe Mourinho, în special în apărare.

"Când ne lipsesc anumiţi jucători, nu suntem solizi", a spus el. "Cu toate acestea, să afirmăm că slăbirea solidităţii noastre este rezultatul absenţei acestui sau acelui jucător nu ar fi corect. Lipsa noastră de stabilitate defensivă e din vina echipei în ansamblu - ce se întâmplă când pierdem posesia şi când ne retragem".

Cu Roma revenind în acţiune duminică, contra echipei Frosinone, urmând ca la 5 octombrie să joace în Liga Europa contra echipei elveţiene Servette, Mourinho a spus că nu are sens să insiste asupra problemelor.

"Aceasta este echipa pe care o avem, la bine şi la rău. Trebuie să mergem înainte - nu este timp să ne lamentăm", a adăugat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele